COACHING

La meva vida,  tant personal com professional, està en continua creació i evolució.

He tingut l’oportunitat de treballar en el món de l’empresa, on clarament m’he anat orientant cada vegada més cap a les persones, fins a trobar la meva autèntica vocació, per acompanyar-les en el seu creixement i desenvolupament tant personal com professional.

Gràcies a la meva experiència he anat descobrint la meva passió per col•laborar en una nova forma de relacionar-se, amb els altres i amb un mateix, per extreure el màxim potencial de cadascun de nosaltres, vivint plenament allò que fem i com ho fem, i essent la millor versió de nosaltres mateixos tant personal com professionalment.

Llicenciada en matemàtiques, també he exercit durant molt de temps com a professora, professió que continuo desenvolupant juntament amb el coaching i on hi veig una gran oportunitat per potenciar una consciència d’èxit i plenitud.

El coaching va arribar a mi el 2009 quan buscava una forma diferent de contribuir amb el món, d’una forma més potent i intensa. El coaching per a mi és una poderosa eina, un potent procés i fins i tot una filosofia de vida que pot canviar radicalment la nostra visió i la nostra manera de relacionar-nos.

 

COM A COACH

Sóc certificada en CPCC (Certified Professional Co-Active Coach) per una de les escoles més prestigioses de coaching CTI- The coaches training institute. Aquesta certificació està avalada per l’ ICF – International Coach Federation.

El meu coaching és creatiu, intuïtiu i valent, creant un espai de confidencialitat i seguretat en el qual les fites, reptes i objectius es fan assolibles.

Com a coach m’apassiona descobrir la millor versió de cada persona  i estic compromesa al 100% en ser la teva aliada per assolir les teves fites, reptes i objectius i alliberar tot el teu potencial.

 

logo