COACHING EDUCATIU

En coaching educatiu és important que l’infant, jove o adolescent superi aquelles assignatures que més dificultats li poden generar. Però encara és més important el desenvolupament i creixement de l’alumne com a persona. Cal treballar amb les seves emocions, ajudar-lo a descobrir (des de ben aviat) què és important per a ell i quins són els seus talents, valors i habilitats, prenent consciència d’on vol arribar, quins són els seus recursos i com els utilitza per aconseguir-ho.

Un acompanyament potenciador en aquestes etapes permet que l’infant, jove o adolescent es desenvolupi de forma integral, superant dificultats, pors i barreres i treballant una consciència d’èxit.

El coaching educatiu s’adreça a totes aquelles persones que formen part d’aquest cicle: infants, joves, adolescents, docents, mares i pares.

INFANTS, JOVES I ADOLESCENTS

Treballant el seu desenvolupament i creixement de forma integra l i adquirint una consciència d’èxit.

DOCENTS

No només adquirint eines de coaching que els ajudi en la seva tasca, sinó també desenvolupant-se com a persones i professionals. Descobrint quin és l’impacte que volen crear i qui seran per aconseguir-ho.

PARES I MARES

Adquirint eines i habilitats que permetin fer un acompanyament potenciador cap als fills, al mateix temps que creixen com a persones, creant així un impacte directe cap a ells.

CAMÍ DE SANTIAGO PER PROFESSORS, MESTRES I EDUCADORS

Et proposem un programa de desenvolupament i creixement personal i professional per a RECONNECTAR amb el teu element i la teva passió, COMPARTIR EXPERIÈNCIES, recursos, iniciatives i AMPLIAR LA TEVA VISIÓ i propòsit professional.
Veure document: EL CAMÍ DE L’HEROI